Ingrediente:
-6 oua
-60 ml apa
-240g faina
-240g zahar
-1 praf de copt
Preparare:
Se separa ouale:
Albusurile -se bat spuna si se adauga treptat zaharul pana devine ca o bezea tare
-se adauga apa si se continua baterea
Galbenusurile - se adauga peste albusuri
Daca il facem cu cacao , amestecam 100g de cacao cu 140g faina si praful de copt
Apoi se amesteca incet de jos in sus cu o paleta de lemn ( silicon ).Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt
Se da la cuptor la 180 °C pentru 30 de minute !Nu uita de proba cu scobitoarea !!!Trebuie sa iasa scobitoarea curata !
Blat simplu :
Blat cu cacao:
Este usor de facut si foarte bun.
RăspundețiȘtergereUsor si rapid!
RăspundețiȘtergereeste o reteTA DE NOTA 20 !tocmai am terminat de copt blatul si a iesit super :)
RăspundețiȘtergereVa recomand sa incercati cu incredere aceasta reteta !!