miercuri, 22 februarie 2012

Friptura de iepure cu fasole verde

Am facut in seara asta o friptura de iepure foaaarte simpla dar a iesit delicioasa !!!Asa ca am decis sa v-o arat si voua...noi am mancat-o cu fasole pastai fierte in apa sarata si amestecate cu ulei de masline.Ve deti ce simplu ?????
Am spalat iepurele si l-am taiat bucati.L-am pus in tava cu ulei,sare rozmarin si cubulete de unt.Am dat la cuptor.











Am lasat pana s-a rumenit,intorcand carnea pe amandoua partile si stropind-o cu sosul din tava.Intre timp am fiert fasolea (pastaile).
Simplu rapid si foarte gustos!!!!!!
Va doresc  POFTA  BUNA !!!

23 de comentarii:

  1. Mi-ai facut pofta cu friptura asta apetisanta! Pupici multi si dulci draga Petronela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te pup si eu draga Sanda.E foarte simpla si rapida.

      Ștergere
  2. Foarte, foarte buna!!!! Imi place cum ai pregatit-o! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga Nely,pupici si o seara placuta!!!

      Ștergere
  3. O portie mica vreau si eu... sint innebunita dupa iepuras la cuptor si cumpar des... Pupici si o zi minunata !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniela draga si mie imi place la cuptor ca iese frageda si nu se usuca...apoi am facut-o si mai fara condimente....Te pup si eu si-ti urez o seara placuta !!!

      Ștergere
  4. Nu am mancat de nu mai stiu cand iepuras,asa ca vreau si eu.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici se gasesc peste tot si eu cumpar des.Il prepar in mai multe feluri dar asta l-am lasat mai...natural.
      Pupici si o seara placuta!!!

      Ștergere
  5. Petronela draga, reteta asta imi aduce aminte de copilarie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,sa spun drept mama mea nu prea facea iepure....doar cateodata la sarbatori,si-l facea cu tocana de ceapa.Dar eu acum il fac des...Pupici!!!

      Ștergere
  6. N-am mai facut demult iepure!Delicios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am observat ca se face rar in Romania,de fapt nu prea il vad pe bloguri.Te-am pupat !!!

      Ștergere
  7. buna. am niste siteuri de retete culinare si as dori sa stiu daca pot prelua retete de pe blogul tau , precizand in retete link catre blogul tau.

    lista de siteuri este:

    http://culinar.ucoz.ro/
    http://reteteculinare.ucoz.ro/
    http://gospodini.ucoz.ro/
    http://gourmandine.ucoz.ro/
    http://nreteteculinare.blogspot.com/
    http://reteteinimagini.ucoz.ro/
    http://master-chef.ucoz.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok,dar cu conditia sa fie link pe blogul meu :)))

      Ștergere
  8. Ce bine arata... N-am mai mancat de mult iepure... ultima oara cand am facut nu prea mi-a placut si.. cred ca mi s-a cam taiat. Dar as incerca din nou cu unul de crescatorie... atunci am avut salbatic. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iepurela salbatic trebuie lasat la marinat ca si vanatul...in schimb asta de crescatorie e mult mai fraged si parerea mea e ca-i mai gustos.Nu-ti mai spun ca pana acum 2 ani aveam pe cineva aici care crestea iepuri si-mi aducea la 2 saptamani...ce gust si fragezime avea....
      Te pup si o seara placuta!!!

      Ștergere
  9. Cred ca a fost un deliciu,mie imi place mult cu vin,rosu!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer eu vin rosu n-am pus niciodata,doar vin alb....dar asta l-am vrut mai light...Te pup si eu si o seara placuta!!!

      Ștergere
  10. Delicioasa papica! da unde ai gasit iepurasu?

    RăspundețiȘtergere