luni, 31 ianuarie 2011

Friptura cu lapte



Ingrediente:
-3 catei de usturoi
-o crenguta de rozmarin
-800g carne de porc (cotlet ,ceafa ...)
-1l lapte
-ulei ,sare,piper


Preparare:
Intr-o tigaie se pun la calit cateii de usturoi si crenguta de rozmarin.Cand s-au rumenit se scot din ulei.
Se adauga apoi carnea si se rumeneste bine pe toate partile.
Se sareaza si se pipereaza si se adauga laptele.Se acopera cu un capac si se fierbe timp la foc potrivit timp de o ora ,intorcand carnea din cand in cand.
Laptele va deveni un sos asa ca aveti grija sa nu se LIPEASCA carnea de fundul oalei.
Trecut timpul, se scoate carnea si se taie felli ,iar sosul se mixeaza pana se omogenizeaza.

Pofta buna !

P.S. E foarte buna si sosul este foarte fin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu