vineri, 10 iunie 2011

Paste cu sos de carne

O reteta foarte simpla,ca de altfel toate pe care le fac.Nu se poate numi "ragu" caci l-am facut foarte dietetic pentru ca ma feresc de prajeli...

Pentru sos:
-400 gr de carne tocata vita+porc
-cateva linguri de pasta de tomate
-sare si piper
-o foaie de dafin

Se pune carnea tocata intr-o tigaie cu o cescuta de apa si se desface cu o furculita,pentru a o face ca o pasta,se pune la foc si se amesteca bine se adauga o cana de apa calda si se lasa la fiert.
Se adauga pasta de tomate si condimentele si se lasa la fiert.
Dupa jumatate de ora se gusta si daca vedem ca,carnea-ai tare mai adaugam putina apa calda.Continuam fierberea pana scade apa si grasimea iese deasupra atunci sosul este gata.Putem inlatura grasimea cu o lingura.Cand pastele au fiert le servim cu sos .
Daca il incercati va doresc POFTA BUNA!

3 comentarii: