Ingrediente:
-1 foaie de aluat frantuzesc(congelat am vazut ca se numeste in Romania )
-500g broccoli
-100 g Ementhal ( cascaval )
- 4 oua
-1 pahar cu lapte
-100g parmigiano
-sare, piper
Preparare:
Se desfac brocoli in bucatele , se spala bine si se pune intr-o tigaie la inabusit cu o nuca de unt ( margarina ) si putina sare.In 10 minute sunt deja gata , se lasa la raacit .
Foaia de aluat se pune intr'o forma de tarta , se foloseste hartia cu care este invelita sau ...hartia de copt .Se aseaza deasupra broccoli.
Separat se face ca o omleta din oua, lapte, parmigiano, sare si piper , se amesteca bine si se toarna in tava Deasupra se pun cateva bucatele de Ementhal si se da la cuptor ( 200-220 ° C) pentru 20 de minute.
Se poate servi calda , dar e buna si rece .Eu am facut-o si in forme mici de tarta si am servit-o la aperitiv.
E foarte gustoasa !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu