vineri, 11 martie 2011

Parjolute din ciuperci



Ingrediente :
-500g ciuperci

-2 cartofi
-o ceapa potrivita
-2 felii de paine inmuiate
-sare,piper, patrunjel
-ulei
-3-4 linguri de pesmet ( optional )




Preparare:
Se toaca ceapa marunt si se aureste.
Se adauga ciupercile curatate si taiate bucati.
Si se calesc impreuna pana scade apa pe care o lasa ciupercile.


Dupa ce s-au racit , se dau prin masina de tocat sau se pun in blender (se toaca) , se amesteca cu cartofii rasi si storsi de zeama ,painea stoarsa bine , se adauga patrunjel ,sare si piper dupa gust .
Eventual , daca compozitia este prea moale adaugati pesmetul.

Se formeaza parjolutele care se coc la cuptor in tava unsa cu ulei.
Cand s-au rumenit pe o parte, se intorc pe partea cealalta !


Se coc pe ambele parti si se servesc cu ce vreti - salata, muraturi sau salata mea "bogata" de cartofi !


Pofta buna !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu