Eu sant innebunita dupa reteta asta,care,pe cat este de simpla pe atat de gustoasa!!!
Am folosit 6 felii de somon,3 cartofi,sare,piper si o lamaie.
Am curatat de piele somonul si l-am pus intr-o tava de cuptor pe hartie de copt.L-am sarat si piperat si l-am stropit cu zeama de lamaie.
Cartofii i-am curatat si spalat si i-am taiat in felii foarte subtiri.Le-am clatit bine si am uscat feliutele de cartofi cu servetele de hartie.Apoi le-am asezat peste somon,le-am sarat am adaugat un fir de ulei de masline si cateva fire de rozmarin.
Am dat tava la cuptor la foc mare si am lasat pana s-a rumenit frumos.
Gustul?????O nebunie si am servit alaturi de o salata verde.
Va doresc POFTA BUNA!!!!
Pestele e preferatul meu!Nu pot sa-ti spun de cate ori pe saptamana mananc:)
RăspundețiȘtergereimi place mult pestele,de orice fel si gatit in orice fel.pare delicios somonul tau.pupicei
RăspundețiȘtergerewawa...arata f bine! Pup
RăspundețiȘtergereda,cred ca e bun dar am o intrebare,somonul e foarte gras,nu ramane grasimea in cartofi?o zi placuta
RăspundețiȘtergereda, cred ca e delicios! Somonul e preferatul meu :) O saptamana placuta sa ai,Petro draga!
RăspundețiȘtergereFoarte interesanta reteta... Noi suntem fani peste, iar cu cartofi cred ca`i si mai interesant. Te pup
RăspundețiȘtergeresomon! preferatul meu
RăspundețiȘtergeredraga mea ce surpriza mi-ai facut.pup si o masa deliciosa iti doresc
Excelent somonul preparat asa!Pupici!
RăspundețiȘtergereMultumesc Teo,pup si o zi placuta!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Sarah ,pupicei si tie!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alynutica arata bine e si foarte bun,pup!!!
RăspundețiȘtergereDraga Ina,grasimea nu intra in cartofi,ci ramane in tava,de fapt cartofii ies uscati...iar grasimea care o lasa nu este asa de daunatoare ca cea de porc...nu a lasat prea multa grasime pentru ca i-am scos pielea (grasimea se afla sub piele)sper ca m-am explicat bine.
RăspundețiȘtergereTe-am pupat si-ti urez o saptamana placuta si tie!
Multumesc Ana,si eu il gasesc foarte delicios si mananca si sotul meu pentru ca are putine oase...aia mica nu se atinge...Concluzia,3din 4 il mancam cu placere,deci asta conteaza!
RăspundețiȘtergereTe-am pupat si-ti urez si eu o saptamana placuta!!
Multumesc Simona,fan peste nu santem,dar asta ne place...e si mai sanatos!
RăspundețiȘtergereTe pup si eu si o saptamana minunata!!!
Multumesc Alyce,e si preferatul meu...si adaug multa lamaie...l-am mancat cu mare placere!
RăspundețiȘtergerePupici si o saptamana placuta!!!
Flory multumesc si-i si mai sanatos preparat asa,am si garnitura in acelasi timp!
RăspundețiȘtergereTe-am pupat si eu si-ti urez o saptamana implinita!11
De fiecare data cand trec prin hypermarket pe langa raionul de peste, ma tot uit la somon, dar pentru ca nu imi trece prin cap nicio reteta, nicio combinatie cu somon care sa imi sune bine, trec mai departe. Data viitoare o sa merg pe mana ta ;)
RăspundețiȘtergereSomon? Nu conteaza cum, somon sa fie!
RăspundețiȘtergereArata minunat! As hali si eu o bucata!
Pupic :*
Iulian multumesc de incredere,astept impresii!!!
RăspundețiȘtergereDraga Maya,si mie imi place somonul oricum,chiar afumat..."somon sa fie"...
RăspundețiȘtergereTe pup si-ti urez o seara placuta!!!
As papa tot din farfurie la ce bine arata, cu un tata pescar nu are cum sa nu-mi placa pestele!!! Chiar azi i-am spus sa mai prinda si pentru mine! :))) Pupicei!
RăspundețiȘtergere