marți, 17 mai 2011
Cheesecake cu iaurt si capsuni
Din nou cheesecake de fapt intr-o saptamana am facut de trei ori si s-au mancat cu placere toate.Reteta e aceeasi doar ca am schimbat iaurtul simplu cu iaurt cu capsuni iar deasupra am pus o glazura din capsuni.
Ingrediente:
-500 gr iaurt cu capsuni
-400 branza cremoasa
-250 gr de frisca lichida
-10 gr de gelatina
-250 gr de biscuiti
-125 gr de unt
Pentru glazura:
-400 gr de capsuni
-5 linguri de zahar
-2 gr de gelatina
Modul de preparare e ca aici .Capsunele le-am spalat si taiat marunt apoi le-am pus intr-o craticioara cu zaharul la foc potrivit.
.
Dupa 10 min am adaugat foita de gelatina care s-a topit in lichidul fierbinte ,am stins focul si am lasat la racorit.Am turnat compozitia de iaurt peste biscuitii preparati si am bagat 15 min in congelator.Dupa ce s-a intarit am turnat capsunii deasupra si am pus in frigider.Cam dupa 2 ore l-am scos de la frigider,am scos marginea detasabila si era asa (spun ca era pentru ca s-a terminat incredibil de repede....)
Va asigur ca este o bunatateeeeee!
POFTA BUNA!!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
niciodata nu am incercat felul asta de tarta,dar daca tu spui ca ai facut-o de trei ori intr-o saptamana m-ai convins sa incerc,a ta e super
RăspundețiȘtergereFoarte buna, racoroasa si delicioasa! mi-ai facut pofta....
RăspundețiȘtergerePupici si-o zi frumoasa!
Vreau si eu o felie din bunatatea asta! ;-)
RăspundețiȘtergereCe idee buna ,si arata foarte bine !
RăspundețiȘtergereCe bunatate! Sa stii ca voi incerca si eu, desi nu prea ma dau in vant dupa orice fel de branza de vaci.
RăspundețiȘtergerepupici!
Aha, te-ai dat la dulciuri cu capsunici... Eu aveam o reteta cu portocale, tot m-am chinuit sa o fac si am ramas cu gindul, tot aminind... Dar lasa ca ma infrupt din bunaciunea asta cu capsunele... pUPICI !!!
RăspundețiȘtergereYaya ma bucur ca te-am convins si daca o incerci te rog sa-mi spui impresiile.
RăspundețiȘtergereTe pup!!!!
NELY pofta trebuie indeplinita asa ca incearc-o,n-ai nimic de pierdut in schimb doar de castigat.
RăspundețiȘtergerePupici si o zi placuta si tie!!!
Liana 10 in primul rand multumesc de vizita ,si te rog serveste cu placere asa te va convinge sa o faci si tu caci e foarte simpla si buuuuuna.
RăspundețiȘtergerePupici si te mai astept daca-ti face placere!!!
Multumesc Mandala ideea-i foarte buna trebuie incercata.
RăspundețiȘtergereTe pup!!!!
Draga Gratziela ma bucur ca ai hotarat sa o incerci.La ultimul (al 4 lea)am pus doar 200 de philadelpfia,caci nu aveam mai multa (am completat cu iaurt)si...a iesit la fel de buna.Deci daca nu-ti place branza poti reduce cantitatea.Astept impresiile tale si te pup cu drag!!!
RăspundețiȘtergereDaniela serveste cu toata increderea e o spuma racoroasa de...vis!
RăspundețiȘtergerePupici,pupici!
PS si daca pui in aplicare cea cu portocale poate imi dai idei,deja am facut in 4 variante!!!!
Vad ca deja esti experta la cheesecake-uri,nu ma satur sa le admir
RăspundețiȘtergere