miercuri, 4 mai 2011
Prajitura rapida cu piscoturi
Nu stii ce sa faci si ai o gramada de ciocolata in casa de la Paste?
Ai cumva si niste piscoturi ?
BUN!
Mai ai nevoie de :
-250g frisca lichida
-250g zahar
si bineinteles 250g de ciocolata
si 250g piscoturi...ah nu 36 de bucati ...eram cu 250g aproape toata reteta !
( se vede ca e ciocolata de la Paste , nu ?)
Ciocolata se topeste in frisca incalzita ,se amesteca bine si se da la rece .
Se face un sirop-caramel din zahar ars .
Cand ciocolata s-a racit, se bate bine cu mixerul .
Piscoturile se trec prin siropul racit si se ung cu crema.
Se da la rece .
Si e asa de buna....
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Si ca sa continui... buna si dispare asa de repede, ca nici n-ai timp sa vezi ca au disparut iepurasii si ouale de paste... Pupici ciocolatosi...
RăspundețiȘtergereO idee salvatoare, daca o vedeam ceva mai devreme cand fiu-miu imi cerea "toit sau putula" si eu in pana totala de idei sau de chef...Se retine, o voi face cu prima ocazie!
RăspundețiȘtergereFoarte buna idee, de retinut !
RăspundețiȘtergereCred si eu ca e foarte buna!
RăspundețiȘtergerebuna si ideea!
ioiii, Petro...apai am si eu niste piscoturi de care nu se mai atinge nimeni....nush daca is chiar 36 da' fac cu cite am :))
RăspundețiȘtergereSuperba idee si gustoasa!
RăspundețiȘtergerepupici
Ma bucur ca ideea v-a placut la cat e de simpla nu ma asteptam sa aiba succes.Va pup pe toate!!!!
RăspundețiȘtergereO idee grozava, multumesc! pupici si weekend placut!
RăspundețiȘtergeresi mie imi place ideea! de retinut! te pup!
RăspundețiȘtergere