miercuri, 4 mai 2011

Prajitura rapida cu piscoturi



Nu stii ce sa faci si ai o gramada de ciocolata in casa de la Paste?


Ai cumva si niste piscoturi ?


BUN!


Mai ai nevoie de :
-250g frisca lichida
-250g zahar


si bineinteles 250g de ciocolata 
si 250g piscoturi...ah nu 36 de bucati ...eram cu 250g aproape toata reteta !



 ( se vede ca e ciocolata de la Paste , nu ?)


Ciocolata se topeste in frisca incalzita ,se amesteca bine si se da la rece .


Se face un sirop-caramel din zahar ars .


Cand ciocolata s-a racit, se bate bine cu mixerul .


Piscoturile se trec prin siropul racit si se ung cu crema.



Se da la rece .
Si e asa de buna....

9 comentarii:

  1. Si ca sa continui... buna si dispare asa de repede, ca nici n-ai timp sa vezi ca au disparut iepurasii si ouale de paste... Pupici ciocolatosi...

    RăspundețiȘtergere
  2. O idee salvatoare, daca o vedeam ceva mai devreme cand fiu-miu imi cerea "toit sau putula" si eu in pana totala de idei sau de chef...Se retine, o voi face cu prima ocazie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred si eu ca e foarte buna!
    buna si ideea!

    RăspundețiȘtergere
  4. ioiii, Petro...apai am si eu niste piscoturi de care nu se mai atinge nimeni....nush daca is chiar 36 da' fac cu cite am :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca ideea v-a placut la cat e de simpla nu ma asteptam sa aiba succes.Va pup pe toate!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. O idee grozava, multumesc! pupici si weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  7. si mie imi place ideea! de retinut! te pup!

    RăspundețiȘtergere