marți, 17 mai 2011

Cheesecake cu iaurt si capsuni



Din nou cheesecake de fapt intr-o saptamana am facut de trei ori si s-au mancat cu placere toate.Reteta e aceeasi doar ca am schimbat iaurtul simplu cu iaurt cu capsuni iar deasupra am pus o glazura din capsuni.


Ingrediente:
-500 gr iaurt cu capsuni
-400 branza cremoasa
-250 gr de frisca lichida
-10 gr de gelatina
-250 gr de biscuiti
-125 gr de unt


Pentru glazura:
-400 gr de capsuni
-5 linguri de zahar
-2 gr de gelatina




Modul de preparare e ca aici .Capsunele le-am spalat si taiat marunt apoi le-am pus intr-o craticioara cu zaharul la foc potrivit.


.
Dupa 10 min am adaugat foita de gelatina care s-a topit in lichidul fierbinte ,am stins focul si am lasat la racorit.Am turnat compozitia de iaurt peste biscuitii preparati si am bagat 15 min in congelator.Dupa ce s-a intarit am turnat capsunii deasupra si am pus in frigider.Cam dupa 2 ore l-am scos de la frigider,am scos marginea detasabila si era asa (spun ca era pentru ca s-a terminat incredibil de repede....)


Va asigur ca este o bunatateeeeee!
POFTA BUNA!!!!

13 comentarii:

  1. niciodata nu am incercat felul asta de tarta,dar daca tu spui ca ai facut-o de trei ori intr-o saptamana m-ai convins sa incerc,a ta e super

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna, racoroasa si delicioasa! mi-ai facut pofta....
    Pupici si-o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau si eu o felie din bunatatea asta! ;-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce idee buna ,si arata foarte bine !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bunatate! Sa stii ca voi incerca si eu, desi nu prea ma dau in vant dupa orice fel de branza de vaci.
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Aha, te-ai dat la dulciuri cu capsunici... Eu aveam o reteta cu portocale, tot m-am chinuit sa o fac si am ramas cu gindul, tot aminind... Dar lasa ca ma infrupt din bunaciunea asta cu capsunele... pUPICI !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Yaya ma bucur ca te-am convins si daca o incerci te rog sa-mi spui impresiile.
    Te pup!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. NELY pofta trebuie indeplinita asa ca incearc-o,n-ai nimic de pierdut in schimb doar de castigat.
    Pupici si o zi placuta si tie!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Liana 10 in primul rand multumesc de vizita ,si te rog serveste cu placere asa te va convinge sa o faci si tu caci e foarte simpla si buuuuuna.
    Pupici si te mai astept daca-ti face placere!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc Mandala ideea-i foarte buna trebuie incercata.
    Te pup!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Gratziela ma bucur ca ai hotarat sa o incerci.La ultimul (al 4 lea)am pus doar 200 de philadelpfia,caci nu aveam mai multa (am completat cu iaurt)si...a iesit la fel de buna.Deci daca nu-ti place branza poti reduce cantitatea.Astept impresiile tale si te pup cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Daniela serveste cu toata increderea e o spuma racoroasa de...vis!
    Pupici,pupici!
    PS si daca pui in aplicare cea cu portocale poate imi dai idei,deja am facut in 4 variante!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Vad ca deja esti experta la cheesecake-uri,nu ma satur sa le admir

    RăspundețiȘtergere