joi, 28 aprilie 2011

Piept de pui cu ardei gras si ananas



Mie nu-mi place pieptul de pui prajit dar gatit in alte moduri,e cu totul altceva...de exemplu asa cum vi-l propun azi as manca in fiecarezi!!!!


Ingrediente:
-piept de pui
-3,4 ardei grasi
-3,4 cepe verzi
-o bucata de ananas sau un compot de ananas (eu am facut si cu compot si a iesit foarte bun)
-o bucata de ghimbir
-condimente dupa gust (sos de soia,sos picant etc)
-50 gr de faina de grau
-putin ulei,sare



Se pune uleiul la incins si se adauga ceapa taiata si ghimbirul ras (daca nu aveti nu-l puneti e bun si fara).Apoi se adauga ardeii taiati bucati si ananasul taiat cubulete daca-i din compot pune-ti si zeama daca-i proaspat invartiti bine si asteptati ca oricum va lasa zeama.


Dupa ce a lasat zeama adaugati pieptul de pui dat prin faina,puneti sosurile dupa gust,potriviti de sare si lasati cam 15,20 min la foc mare.Amestecati din cand in cand!



Nici nu stiti ce miros mi-a invaluit bucataria....
Intre timp am facut un pic de orez prajit !!!!
Parea ca-am adus restaurantul chinezesc acasa....




POFTA  BUNA!!!!

4 comentarii:

  1. N_am mincat niciodata in varianta asta, dar sigur e bun... Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta reteta!
    merita incercata...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. cu ananas???? suna tare bine trebuie pus in practica,daca si gustul e ca imaginea ,Petronela si tie multa sanatate si Hristos a inviat! n-am disparut am fost bolnavioara vreo 8 zile,la pat:-(((( ghinionul meu,tocmai de sfintele sarbatori,te pupik,nu m-am putut bucura defel de Paste :-((((

    RăspundețiȘtergere
  4. Doinitza imi pare rau caci ai fost bolnava si nu ai putut sarbatori Pastele!!!!
    Dar acum ca te-ai facut bine te astept cu noi retete.
    Te pup si pe curand!!!!

    RăspundețiȘtergere