vineri, 4 martie 2011

Pranz lejer -Piept de pui si spanac

Satula fiind de piept de pui la gratar si la gratar ... vazand reteta Danielei ,m-am inspirat .Am taiat pieptul de pui cubulete ,l-am pus intr-o tigaie unsa cu ulei , l-am invartit bine ,l-am rumenit , am stors zeama de lamaie ,numa ca in loc de seminte de susan ,i-am pus o lingura de sos picant de ardei .Si a iesit atat de buuuuuuuuuun!In acelasi timp ,in alta tigaie am pus spanac congelat , l-am acoperit cu un capac ,l-am invartit din cand in cand si s-o calit de capul lui :P.La urma i-am pus oleaca de sare , iar in farfurie i-am pus oleaca de ulei de masline . Si am mancat dietetic !


Simplu , nu ?

2 comentarii:

  1. Imi place cum ai povestit... gustos si picant... dar cu spanacul care s_a calit de capul lui... m-ai terminat... hi, hi... daca era dupa capul meu ii puneam un picut de usturoi... Hmmm, ce spui, mergea cu spanac linga carnita ?
    Pupici si week-end placut !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Daniela !Esti dulce ca intotdeauna ! Cand am zis ca " s-o calit de capul lui " intradevar asa era: tigaie uscata si spanacul congelat ,iar sub capac s-o dezghetat si s-o calit de capul lui ! :P

    Intradevar ar fi mers si un catel de usturoi sau o ceapa calita,dar nu mai era dietetic ! Asa ca era bun si asa !

    Oricum am stors lamaie pe deasupra !

    Ce pot spune altceva? Nimic.

    Iti urez un week-end placut si tie !

    RăspundețiȘtergere