miercuri, 16 februarie 2011
Ceafa cu cartofi la cuptor
Ingrediente:
-felii de ceafa
-cartofi taiati mai grosi sau cuburi
-1 ceapa potrivita
-2,3 linguri pasta de ardei
-sare si piper
Preparare:
Se aseaza in tava unsa cu ulei feliile de carne, cartofii, ceapa taiata pestisori ,pasta de ardei.Se adauga sare piper , un fir de ulei - nu pune prea mult caci lasa si carnea grasime.
Se pune o ora la cuptor la 180-200°C:
Noua ne place foarte mult asa cu "parfumul " dulce-picant de la pasta de ardei.
Serviti cu salate sau muraturi dupa cum doriti!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
asta da! ceafa o prefer gratarelor ca are o dulceata aparte,mi-ai facut pofta,n-am facut demult
RăspundețiȘtergereOoooo aici da - dreptate iti dau 100% .Eu fac si cu pulpe de pui sau bucati de pui ,cat si alte feluri de carne.Important e sa fie multi cartofi in tava si condimente ( eu am gasit intr-un magazin pasta de ardei dulce-picanta ) ca parfumul iti invaluie bucataria!Pe curand!
RăspundețiȘtergere