miercuri, 19 octombrie 2011

Snitele cu mustar



Tot din piept de curcan am facut si aceste snitele un pic mai lejere si foarte gustoase dar si aromate.Se taie carnea felii ,se bate cu ciocanul de carne ,se sareaza  si se pipereaza apoi se ung feliile  cu muuuult mustar.Se lasa la rece pentru 30 min.
 

Apoi se ia fiecare felie  si se trece prin pesmet,se preseaza bine cu mainile ca sa se lipeasca bine pesmetul.



Se prajeste in ulei incins,apoi se scurg pe servete de hartie.


Noi am mancat cu salata verde cu ceapa si otet balsamic.Va spun ca asa sant foarte aromate de la mustar si nu au oua,deci mai lejere.

Va doresc pofta buna!!!!


16 comentarii:

  1. Cu mustar nu am mai incercat dar cum fac snitele in fiecare weekend - prietenului meu ii place foarte mult cum le fac eu - o sa ii servesc varianta ta de snitele, cu mustar iute, ca asa-i place lui :)

    Buna idee mi-ai dat, multumesc! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant,trebue incercat,cred ca de la mustar va fi bine condimentate,pupici,o zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  3. Super bune!!
    Asemanator fac eu snitelele din soia,foarte bune!!
    O zi buna iti doresc!
    Alynusa

    RăspundețiȘtergere
  4. La cit de mult imi place mustarul sigur as papa unul.Ce frumos arata.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Petronelo, interesanta varianta cu mustar, cine stie daca nu as reusi sa-l pacalesc si pe al meu barbat cu o felie, dar mai picanta... Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca sunt delicioase, n-am incercat niciodata varianta ta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragele mele,multumesc de comentarii,ma bucur ca va place varianta asta.De fapt eu am vazut-o la tv italiana,dar nu-mi amintesc ce emisiune,a trecut ceva timp,mi-a placut reteta,am facut-o si vazand ca ai mei au fost incantati m-am gandit sa v-o spun si voua.Acum ramane doar sa incercati cu o felie de carne cand faceti snitele.Nu riscati decat o felie de carne,si apoi mai vorbim.
    Va pup si va urez o seara placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesanta reteta. Eu am incercat carne de porc cu mustar la gratar si mi`a placut! Ii dadea un gust un pic dulceag-iute-aromat carnii. Deci cred ca`mi va placea si snitel. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. am mai auzit ca e tare buna combinatia asta....Arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. uite ca eu asa snitele n-am facut ! dar am sa incerc cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc de comentarii si ma bucur ca v-am starnit interesul...mustarul le fragezeste si le aromeaza...deci ,de incercat.Va pup si va urez o zi frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. foarte interesanta reteta.am de gand sa o incerc curand.pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Te pup si eu si-ti urez un weekend placut!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. yaya6zaharsisare.blogspot.com25 octombrie 2011 la 09:09

    ah ce mult imi plac snitelele as incerca si reteta ta,pare minunata

    RăspundețiȘtergere