miercuri, 11 mai 2011

Cheesecake cu iaurt si branza cremoasa



Ingrediente:
-250 gr de biscuiti obisnuiti sau digestivi
-125 gr de unt
-500 gr de iaurt
-250g frisca lichida
-400 gr de branza tip Philadelphia
-10 gr de gelatina


iar pentru decor tot ce doriti:ciocolata,fructe proaspete.marmelade,glazura de care doriti.


Biscuitii se macina in robot si se amesteca cu untul topit.Intr-o forma cu peretii detasabili se pun biscuitii se preseaza bine cu o lingura,apoi se pune forma in frigider pentru 30 min.
Intre timp se prepara crema:
Se pune gelatina la inmuiat in apa rece.Se amesteca branza cu iaurtul si frisca apoi se adauga gelatina topita la MO.
Se amesteca bine si se toarna in forma peste biscuiti.Se da forma la frigider pentru cateva ore.
Eu am adaugat o glazura caramel.
E foooooooarte bun si racoros,numai bun pentru vara care a inceput!!!
Aceasta reteta era intr-o revista italiana cu 2,3 ani in urma si nu-mi amintesc cum se chema!

7 comentarii:

  1. Si... portia mea care e sau unde e, ca as servi o feliuta racoroasa, chiar daca-i aproape ora de culcare... hmmm, bun, bun... si dulce...

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte yammy si frumos.Sint fan chessecake:).o primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa cum spuneam Alynusei, am sa iau in greutate cu atatea bunatati. Si pe deasupra arata si foarte bine.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine, se face rapid si este si foarte bun! Pupici si o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow ce bine arata!
    Glazura cum ai facut-o?e surrrr!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. arata foarte delicios...seaman cu tarta cu branza de la germani

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos si elegant, super. O zi placuta...

    RăspundețiȘtergere