-3-4 morcovi fierti
-masline verzi umplute
-masline negre
-2 cepe
-gogosari in otet
-ulei de masline
-otet
-sare
Preparare :
Cartofii fierti se curata cand inca sunt calzi si se taie bucati .
Ceapa se taie pestisori , se presoara cu sare ,se lase sa se inmoaie , se freaca bine dupa aia , se stoarce de zeama si se adauga peste cartofi.
Adaugi restul ingredientelo ,sarezi , adaugi ulei si otet dupa gust si amesteci BINE!
O poti manca asa de post cu m este , ca garnitura la ce vreti -de exemplu eu am servit-o pentru mine cu parjolute de ciuperci , pentru ceilalti cu carnaciori prajiti !
Pofta buna !
Cartofii ca... cartofii, dar mi-as infige dintii intr-un cirnacior din ala... ce pofta mi-ai facut, miine scot de la congelator si-i pun pe gratar... Pupici !
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita si poftim la masa,acum "fug"la tine pentru ca am vazut ceva frumos!!!
RăspundețiȘtergere