marți, 26 iulie 2011

O noua incercare de sculptura

Photobucket
Am prins gust sa "sculptez" pepenii si la masa ii aduc numai asa.E o mare satisfactie pentru mine.....
La masa il tai felii ca pe un tort!!!

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Deci cum spune-am nu-i greu deloc,in maxim ,MAXIM,10 min.e "tortul"gata!!!

24 de comentarii:

  1. Arata superb! Felicitari pentru rabdare

    Trebuie sa recunosc ca m-ar durea sufletul sa feliez o asa minunatie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arta de genul acesta cred ca este tare migaloasa...dar se merita . Frumos !

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumos,a iesit super,sigur e o placere sa-i servesti asa,folosesti cutite obisnuite?
    trebue musai sa invat ca e tare frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. Super si dau super si pe farfurie ce sa mai zic de stomacel, o incantare :))) Pupic!

    RăspundețiȘtergere
  5. Superb... sa-mi trimiti si mie link-ul de unde sa invat, nu stiu daca o sa reusesc, dar macar sa am idee... ca oricum aici pepenii sint enorm de mari... Pupic si-o zi minunata !

    RăspundețiȘtergere
  6. Vad ca te-ai pus serios pe treaba...si rezultatele sunt pe masura....Felicitari!!!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumosi ii faci.mie nu-mi iese asa ceva in veci.pupicei

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumos! Am vazut si eu pe youtube cum se face, dar nu m-as incumeta cu un pepene de 8-10 kile cum sunt cei din piatza la noi!

    RăspundețiȘtergere
  9. tu vb serios? numai 10 min????

    nu mi-ar iesi asa ceva never ever!!!!
    e minunat ce faci!, pe bune ai talent

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari, arata superb. Felicitari!
    O seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragele mele va multumesc mult pentru vizite si aprecieri si chiar felicitari!!!Repet va trebuie doar curajul sa incercati,ca apoi vine rezultatul de la sine.
    Iar daca nu gasiti pepeni mici puteti face si cu cei mari,eu am taiat unul de 10 kg in 2 parti(era mai usor de asezat cu partea taiata in jos,ca oricum incepeti "opera"din partea bombata.Deci ori mare ori mic,va zic ca nu-i diferenta....
    Matilda,folosesc un cutit normal de bucatarie,cu lama scurta si varful ascutit iar taisul e foarte "taios"(nu-mi vine cuvantul potrivit)...
    Deci cam asta-i tot,multumesc din nou pentru aprecieri!!!!
    Va pup si o seara minunata!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Oana si Mihaela va multumesc de vizite si daca va face placere ,va mai astept!!!
    Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow, ce vad aici, esti fenomenala!!! ...si totusi nu cred ca as reusi sa fac asa ceva... Felicitari! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  14. Un singur cuvant, SUPER...Felicitari pentru opera de arta culinara.

    RăspundețiȘtergere
  15. Petro,si eu am cumparat azi un pepene mic,si vreau sa încerc.Vad ca tu deja ai devenit specialista.Eu nu cred ca o sa reusesc,dar totusi încerc.
    Arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nely multumesc de aprecieri.PUPICI!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Surac nu-mi vine sa cred ca am primit felicitari de la profesor...am ramas fara cuvinte...
    Multumesc mult de tot!!!!!!!!!
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  18. Maya ma bucur ca te-ai hotarat sa incerci.Abia astept sa-mi spui despre rezultat.
    Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Vrei sa-l ajungi pe Surac????super faina

    RăspundețiȘtergere
  20. Waw !! Ai o mana de aur !
    Foarte frumos arata !

    RăspundețiȘtergere
  21. ff frumos
    felicitari
    am vrut sa fac la nunta lui fiica mea, asta vara , dar nu m-am incumentat
    am zis ca v-a fi greu
    am vazut cum explica un sarb , bucatar .. pe net . shi atunci am intzeles cum se face - suro mania
    sa ai sanatate ,fericire , alaturi de familia ta

    rodica -stefania
    stefania _rodica@yahoo.com
    reggio emilia , italia

    RăspundețiȘtergere