marți, 26 iulie 2011

Hamburgher cu ardei prajiti

Photobucket
Va prezint o garnitura  care mie imi place foarte mult adica ardeii prajiti!!!!

Ardeii se spala si se taie fideluta si se pun la prajit in tigaie cu putin ulei.Se adauga un pic de sare si se prajesc la foc mare timp de 7,8 minute.Intre timp se griliaza hamburgherii si mancarea e gata in 10 min.

Photobucket




Photobucket

Photobucket

Photobucket

6 comentarii:

  1. Incerc sa ma tin de dietaaaaaaaaaaaa... ce-mi facusi la ora asta cu hamburgherul tau... Mi-e foame... fug sa beau apa ca sa-mi treaca... Pupici virtuali (ca altfel ma infrupt din delicatetea servita de tine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai Danieluta,nu exagera...dar ardeii prajiti simplu cu sare imi plac enorm de mult,pentru ca-si pastreaza gustul de ....ardei.
    Cum vezi si eu incerc sa mananc mai lejer ca am devenit o ...balena!!!
    Te pup si noapte buna!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata super!!!!!
    si eu fac ardeii la capac,numai ca la sfarsit adaug suc de lamaie si servesc ca salata...

    RăspundețiȘtergere
  4. bunaaaaa garnitura.imi plac foarte mult ardeii grasi.eu mai fac cate un dressing la salata (garnitura) de ardei.pupicei

    RăspundețiȘtergere
  5. Ardei prajiti in felul asta nu am mai mancat, insa mi-ai amintit de o reteta pe care am invatat-o cand eram stagiara langa Navodari. Cand o sa am chef sa fac o gramada de fum in casa, o sa o si postez pe blog. Pana una alta, ma uit la ardeii tai prajiti si inghit in sec!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fetelor multumesc pentru vizite si comentarii,de obicei ii mananc asa,alteori ii stropesc in farfurie cu otet balsamic!
    Pupici la toate!!!!

    RăspundețiȘtergere