miercuri, 8 iunie 2011

Aripioare de pui pane si picante


Pentru 4 persoane:
-8 aripioare de pui
-2 oua
-2 lingurite pasta de ardei iute
-sare,ulei
-pesmet
Pentru garnitura fasole pastai

Curatam si taiem aripile de pui in doua,le saram.Se bat ouale cu sare,se adauga pasta de ardei(eu am cumparat borcanelul cu ardei iuti macinati si macerati in ulei de masline,care....pasta este foarte picanta )deci,punemaripioarele peste oua si lasam pentru 30 min.

Scoatem aripioarele din oua si le trecem prin pesmet,le acoperim bine cu pesmet presand cu mana apoi le prajim in ulei fierbinte.
Noi le-am mancat cu pastai fierte in apa cu sare cu un fir de ulei de masline pe deasupra.Am ales pastaile fierte pentru a contrasta prajeala aripioarelor...dar am facut si un mujdei de usturoi lejer cu iaurt.Eu zic ca era buna combinatia si gustoasa!

7 comentarii:

  1. Bune-bune! Credeti pe cei care au mancat ! Codrina

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca sunt tare bune! Sa va fie de bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa inteleg ca nu mai sint... Mi-as fi infipt si eu dintii intr-o aripioara, ca arata tare, tare bine... Pupici si-o seara placuta !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Livia au fost foarte bune si picante pentru ca noua ne place picant.
    Te pup si o seara placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daniela draga,ai dreptate ca nu mai sant pentru ca au...disparut imediat,semanau cu cele de la Mall din Iasi,unde mancam mereu cand mergeam...
    Pe curand si pupicei!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. ador aripioarele de pup!
    si ale tale arata superrrr!
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu prea gatesc picant dar mi-ai facut pofta si parca as incerca si eu. Imi plac si cum arata! O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere