duminică, 10 aprilie 2011

Zucchine ripiene


Aveam un piept de pui fiert si nu aveam chef sa-l mananc asa "chior" pardon se spune LIGHT cu dovlecei 
fierti...Si l-am transformat in acest fel delicios de mancare!!! 
Ingrediente:
-piept de pui (eu l-am pus fiert)
-o ceapa potrivita
-usturoi dupa gust
2 oua
-parmiggiano ras
-frunze de patrunjel
-sare piper
-si bineinteles zucchine 4
Se pregatesc zucchinii taiati in doua si apoi iar in doua pe lung,se scobeste miezul iar" barcutele " se oparesc 5 min in apa sarata,apoi se pun la scurs.




Pentru umplutura:
Ceapa se curata,se taie marunt,usturoiul la fel iar miezul de la zucchine se taie bucati si se calesc in putin ulei.

Cand sint aproape calite se adauga carnea taiata cuburi si se continua prajirea.se condimenteaza cu sare si piper.
Dupa ce s-au racit se toaca impreuna cu patrunjelul.
Compozitia obtinuta se amesteca cu 2 oua,parmiggiano,o mana de pesmet(daca doriti) potriviti inca o data de sare si piper si se umplu zucchinele.Pe deasupra se pune putin parmiggiano ras ca-i da o frumoasa crusta!


Se dau la cuptor pentru jumatate de ora sau oricum pana face o crusta frumoasa!!!
Mi-a mai ramas putina umplutura si am facut si vreo doua chiftelute!
Si iata bunatatile:
Va doresc    POFTA BUNA!!!!

3 comentarii:

  1. Astazi ma prezint la tine, asa ca... nu mai pregatesc nimic pentru prinz... Pupici, o duminica placuta si ma autoservesc cu bunatatile tale...

    RăspundețiȘtergere
  2. daniela m-am interesat" de la mine pan la tine "sint doar 120 km,deci ce mai astepti intr-o ora jumatate esti la mine...EU TE ASTEPT!!!

    RăspundețiȘtergere