luni, 25 aprilie 2011

Meniu de Paste 2011

Am reusit sa ne intoarcem de la biserica cu toate lumanarile aprinse chiar daca Mamo a condus, Codrina a tinut 2 lumanari in mana!

Ajunsi acasa, am aprins candela am ciocnit cate un ou si am mancat cate o felie de cozonac!

Am avut invitati vecinii nostri cu care ne-am simtit foarte bine !

Trecem la meniul de pranz:
 Gustarea:
                        
Oua umplute cu pateu de ficat
 Chiftelute si rulouri de speck cu crema de branza
 Salata Beouf
 Platou cu salamuri
 Salata de pui cu telina si nuci
Sarmalute
 Coroana de spaghetti cu speck

 Friptura de miel cu cartofi la cuptor
 Cotlet umplut cu ceapa verde si lamaie
Rulouri cu crema de vanilie si frisca si prajitura Inteligenta facuta in forma rotunda pentru a inlocui Pasca

 Tort
Masuta noastra

 Vecinii mei mi-au adus o splendida barca cu fructe !
                                      

Acum va servesc cu o felie ,care chiar daca nu e reusit ca decor e foarte, foarte, foarte bun!

Va doresc in continuare un Paste Fericit!!!


11 comentarii:

  1. Ce masa bogata!si ce bine arata toate!
    Sa mancati sanatosi tot ce ai gatit!
    Un Paste fericit in continuarie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma prezint sa servesc cite ceva, ca la mine au disparut toate. Felicitari, foarte bune bucatele si mi-ai mai facut si pofta de sarmalute cu varza... yamiii... Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Petronela ,la mine pe blog ai un buchet de bujori poti sa-l pui la tine pe blog ,
    premiu pentru prietenie !

    RăspundețiȘtergere
  4. super meniu ! da' stiu ca ai muncit ceva ! interesanta coroana de spaghete cu sunca.astept reteta.
    Hristos a inviat !

    RăspundețiȘtergere
  5. Hristos a inviat!
    Chiar daca nu manav carne, trebuie sa recunosc ca ai avut o masa bogata, si cu foarte multa munca.
    Sa stii ca pasca se face si in forme rotunde (scutecele lui Isus).
    ... si din taote voi servi rulourile cu frisca. Wau.. ce bune sunt!

    RăspundețiȘtergere
  6. Alynusa multumesc de aprecieri,te pup si pe curand|||

    RăspundețiȘtergere
  7. Daniela am facut o oala plina de sarmale si deci mai am o gramada,Daca dai o fuga te servesc cu mare placere si-ti dau si la pachet!!!!
    Pana atunci te pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Paansy la coroana cu spaghete si sunca e aceeasi coroana de taitei care o am pe blog unde o gasesti cu detalii, doar ca am schimbat "ambalajul".E foarte practica,o poti face anticipat si o dai la cuptor cu 10 min inainte de ao aduce la masa,unde o tai ca pe un tort!
    Hristos a inviat,pe curand si pupici!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Gratziela cu rulourile astea am innebunit si noi.E reteta ALYNUSEI si am facut-o de trei ori in doua saptamani caci e o reteta de post depinde doar de crema folosita.Le voi posta zilele viitoare sa vezi cat m-am muncit sa fac cornete din hartie caci nu aveam forme,dar m-am descurcat si sant mandra!
    Asa ca te servesc doar virtual,incearcale ca sant o bunatate!
    Te pup cu drag si pe curand!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Petronela o sa incerc sa-ti trimit eu forme de rulouri...dar nu iti spun exact cand...de aici e mai greu de trimis...
    Cand o sa pot iti cer adresa.

    RăspundețiȘtergere
  11. ce zici ca nu-i frumos decorul? te inseli toate-s splendide si-am papat si feliuta,tare gustoasa o fost,ai gatit cat pt-un botez,numai bunatati si sarmalutele mi-o tras cu ochiul,seamana cu ale mele,pupik,faina si barcuta ai meritato

    RăspundețiȘtergere